به گزارش روابط عمومی حج وزیارت خراسان جنوبی، مصاحبه عوامل آشپزخانه های مرکزی عتبات عالیات عراق در بخشهای احکام و توانمندیها و صلاحیت های حرفه ای و تخصصی با حضور تیم مصاحبه گر اعزامی از سازمان حج وزیارت کشور به استان به مدت ۲ روز در تاریخ های ۲۳ و ۲۴ تیرماه سال ۱۴۰۳ در محل مدیریت حج وزیارت استان برگزار گردید. در این دو روز تعداد ۵۵ نفر آشپز منتخب مصاحبه شدند ، مقرر است آشپزهای گزینش شده در معیت یکی از مدیران آشپزخانه های مرکزی استان در یک دوره یکماهه برای پخت متمرکز غذای زائرین عتبات عالیات عازم کشور عراق شوند